手机版
英语学习_英语试题_高中英语作文-爱英语吧

爱英语吧 > 阅读 > 完形填空 >  > 正文

2017郑州高三一模完形填空I remember the first day when I saw Sally

时间:2016-12-29 08:41  作者:admin  来源:本站整理

I remember the first day when I saw Sally playing basketball. I watched in wonder as she struggled her way through the crowd of boys on the playground. She seemed so 41 , but she managed to shoot jump shots just over their heads and into the net. The boys always tried to stop her  42  nobody could.


I began to notice Sally at other times, basketball in hand, playing 43 . She pacticed dribbling (运球)and 44 over and over.


One day I asked Sally why she 45 so much. Without a moment of hesitation she said, “I want to go to college. The only way I can go is to get a 46 . I’m going to play college basketball and I want to be the best one. I believe that if I am 47 enough,I will get one. My father has told me that if the dream is big enough,the facts don’t 48 . ”


I 49 her through those junior high years and into high school. Every week, she led her team to 50  . One day in her senior year, I saw her sitting on the grass, her head  51  her arms. Slowly and quietly, I  52  and sat down beside her. “What’s wrong?” I asked. “Oh,nothing,” came a soft reply, “I am just too short. ” The 53 told her that at 165 cm she would probably never play for a top team一still less she would be 54 a scholarship--so she should stop dreaming about college.


I felt she was extremely 55 . I asked her if she had talked to her dad about it yet. She told me that her father said those coaches were 56 . They didn’t understand the _ 57 of a dream.


The next year, Sally was seen by a college basketball coach after a big game. She was  58  offered a scholarship and __59__ to the college team. She was going to get the ollege education that she had  60 and worked toward for all those years. 


It’s true: if the dream is big enough, the facts don’t count. 


41. A. silent B small  C. strong D. huge


42. A. but B. and C. so D. for


43. A. still B. again C. well D. alone


44. A. passing B. running C. shooting D. struggling


45. A. studied B. practiced C. expected D. improved


46. A. title B. prize C. scholarship D. reward


47. A. good B. brave C. careful D. active


48. A. lack B. talk C. appear D. count


49. A. encouraged B. respected C. watched D. helped


50. A. victory B. confidence C. responsibility D. profession 

51. A. dropped B. buried C. covered D. sunk


52. A. walked off B. walked out C. walked around D. walked up


53. A. coach B. teacher C. captain D. leader


54. A. suggested B. sent C. promised D. offered


55. A. worried B. excited C. disappointed D. surprised


56. A. great B. wrong C. strict D. cruel


57. A. pressure B. value C. cause D. power


58. A. exactly B. naturally C. really D. normally


59. A. taken B. admitted C. introduced D. appointed


60. A. dreamed of B. picked up C. benefited from D. carried out


 答案 41.B 42.A 43.D 44.C 45.B 46.C 47.A 48.D 49.C 50.A 51.B 52.D 53.A 54.D 55.C 56.B 57.D 58.C 59.B 60.A



本试题来自 2017郑州一测英语试题及答案

http://www.2abc8.com/new/64974/ 


TAG标签完形填空 郑州一模
评论列表(网友评论仅供网友表达个人看法,并不表明本站同意其观点或证实其描述)