手机版
英语学习_英语试题_高中英语作文-爱英语吧

爱英语吧 > 阅读 > 英语阅读理解 >  > 正文

高三阅读理解解析Running is undoubtedly one of the best ways

时间:2017-05-19 10:23  作者:admin  来源:www.2abc8.com

 

Running is undoubtedly one of the best ways to keep fit. And it always helps if you are a member of a group to keep you motivated. Whether you want to train for a marathon or simply draw yourself off from the couch to get some fresh air and gentle exercise there’s a running group for you. We have regular runs across the city with leaders to motivate you to achieve your goals. To check out if there is run near you, visit this site. If you can’t find event near you, then here is our guide to Run England running clubs across Birmingham that you can join for free now.

高三阅读理解解析Running is undoubtedly one of the best ways


21. What’s the purpose of the author in writing the text?

A. To introduce Run England running clubs.

B. To tell people how to join running clubs.

C. To guide people how to do Jogging and running.

D. To advise women to do more jogging and running.

22. What will Mike do as a running beginner?

A. He will join Handswortli Parkrun.

B. He will contact his group leader Sajida Somani.

C. He will go to Cannon Hill Park,Parkrun on Saturdays.

D. He will take up jogging every Wednesday 7: 15 —8: 15pm.

23. Which of the following is TRUE?

A. People in Birmingham are good at togging and running.

B. Both men and women in Birmingham can join a marathon each year.

C. Only female people in Birmingham can join the running clubs for free.

D. It’s convenient to be a member of a running group across Birmingham.


答案

【文章大意】本文属于广告类阅读文章。主要告知喜欢跑步的人如何加入GINA’s Running Group和Handsworth Parkrun两个跑步俱乐部。

21. B 作者意图题。根据第一段 If you can’t find event near you then,here is our guide to Run England running clubs across Birmingham that you can join 信息,作者是想告知人们怎样加 人跑步倶乐部。

22.C细节理解题。根据两个表格内容,HandsworthParkrun只有女性才可以参加的倶乐部( Sajida Somani是女性倶乐部负责人,Mike作为男性,是跑步新手,AB项可排除;星期三的 7:15—8:15pm的慢跑只有女性参加,排除D项。星期六在Cannon Hill Park,Parkrun的跑 步,男女可以参加,故选C。

23. D细节理解题。A项在文中没有信息卬项文中提到了 marathon,但没有谈到每年伯明翰 的男男女女要参加马拉松比赛;C项第一段谈到了人们可以免费参加倶乐部,但并没有说只 有女性才可以这样。根据第一段 To check out if there is run near you,visit this site. If you can’t find event near you,then here is our guide...信息,可知人们参加跑步是很方便的。

TAG标签阅读理解 高三 解析