手机版
英语学习_英语试题_高中英语作文-爱英语吧

爱英语吧 > 阅读 > 完形填空 >  > 正文

高三完形填空The bridegroom Matthew the bride

时间:2017-07-09 20:20  作者:admin  来源:www.2abc8.com

 The bridegroom,Matthew,the bride,Teresa,and their photographer,Kevin made a daring rescue.The couple_41_ by the river while their photographer was preparing to take pictures.
They were so_42_that they did not_43_a girl walking by with her grandfather.Suddenly they heard "Help!" They_44_and saw a man jump into the river and swim toward the girl.The man was_45_her above the water with one arm and patting water(拍水)with_46_.
It wasn't clear how_47_he could hold on in the strong current.
Matthew grasped the edge of the wall and_48_himself toward a piece of wood_49_out from the wall.He stepped on the wood,balancing with one_50_,and reached out his hands toward the_51_pair.He grabbed the girl's one arm while Kevin caught her other arm.Together the two men_52_her up.
After that,they hurried to her grandfather._53_each of them caught one of the old man's hands,the two were unable to lift the man's feet.Without_54_,Teresa quickly joined them to save the old man_55_.
Shortly after the_56_,the couple's friends and relatives arrived.They were surprised by how_57_the bridegroom and the bride were.Mom kept telling_58_that she had a brave son-in-law.The guests_59_and joked about how this _60_young man would think nothing of "saving a life" as he was "getting a wife."
41.A.talked                B.stood                  C.walked               D.ran
42.A.relaxed                 B.determined            C.devoted              D.absorbed
43.A.remember              B.notice                 C.observe               D.mind
44.A.turned around            B.looked up             C.watched over           D.showed off
45.A.stopping                B.preventing            C.keeping               D.making
46.A.other                   B.the other              C.others                 D.another
47.A.soon           B.much          C.long          D.far
48.A.placed         B.left         C.set         D.lowered
49.A.sticking         B.rising         C.bringing       D.taking
50.A.leg          B.hand         C.foot         D.finger
51.A.flowing                B.struggling              C.swimming              D.floating
52.A.showed        B.cheered       C.pushed        D.pulled
53.A.Until         B.As         C.While        D.If
54.A.doubt                  B.permission            C.difficulty             D.hesitation
55.A.in time     B.at convenience      C.with ease              D.by accident
56.A.incident        B.matter        C.event        D.affair
57.A.patient                B.calm        C.sincere        D.anxious
58.A.everyone             B.no one        C.anyone        D.someone
59.A.screamed       B.argued       C.sighed       D.laughed
60.A.discouraged            B.generous      C.courageous     D.gentle


答案 41.B    42.D   43.B   44.A     45.C  46.B   47.C    48.D     49.A    50.C
51.B    52.D   53.B    54.D    55.A    56.A    57.B    58.A    59.D    60.C

TAG标签高三 完形填空