手机版
英语学习_英语试题_高中英语作文-爱英语吧

爱英语吧 > 阅读 > 完形填空 >  > 正文

广东省2017中考完形填空Jack's love for birds started when he

时间:2017-08-12 12:07  作者:admin  来源:www.2abc8.com

 Jack's love for birds started when he made his first bird-feeder about six years ago.He filled the feeder with seeds(种子),put it in his backyard and then  46  started coming.He got really   47   in birds as more came.Then he joined a local society.As he realized that more and more birds were dying very   48   ,he wanted to try his best to help them.
Besides what he done,he has his own group called Protecting Our Birds.He does  49  about birds,runs a website to teach people about birds and how to help them,and  50  boxes for birds.Not long ago,he found that the bluebirds were nesting(做窝) in the dead tree which were often cut down.  51  he began to make bluebird boxes for the birds in order to save them.Now he wants to use these boxes to  52   the dead trees.He hangs these boxes up in the trees and takes   53   down every week to see if the birds are nesting in them.He also writes articles,hoping that more people will  54  protecting natural ecosystem(生态系统).”Reaching birds is   55   to protecting birds,”Jack says.”In order to protect birds, we have to learn and really know about the birds.”
46.A.bees             B.birds              C.people               D.scientists
47. A.nervous          B.weak              C.bored               D.interested
48.A.Peacefully        B.safely              C.quickly             D.sadly
49. A.practice          B.business            C.instruction          D.research
50.A.builds            B.breaks              C.lifts               D.pushes
51. A.so               B.but                C.though             D.because
52. A.take good care of   B.take the place of     C.catch up with        D.come up with
53. A.it                B.this               C.these               D.them
54. A.wait for           B. send for          C.join in               D.hand in
55. A. simple           B.crazy             C.important             D. fresh

2017广东中考试题及答案汇总
http://www.2abc8.com/new/70615/


答案 46.B  47.D  48.C  49.D  50.A  51.A  52.B  53.D  54.C  55.C

TAG标签中考 完形填空 广东省