手机版
英语学习_英语试题_高中英语作文-爱英语吧

爱英语吧 > 阅读 > 完形填空 >  > 正文

高三完形填空Intelligence plus character that is the goal of

时间:2017-11-14 17:48  作者:David  来源:本站整理

 Intelligence plus character~that is the goal of true education.
—Martin Luther King
I agree with King’s statement and argue while academic achievement is an essential _36_ of education, developing the self-respect, confidence and character of our children is _37_ important.
My journey as a(n) _38_ began 13 years ago. I had just graduated from Boston College and I was _39_ about teaching and inspiring children from my community.
However, I quickly became _40_ of the challenges that often prevented children from making the most of their education. While insufficient _41_ such as books and technology are commonly regarded as the leading factors impacting student performance _42_, I discovered that low self-respect and lack of confidence are more damaging.
My students’ struggles with low self-respect _43_ my memory that when I was young I would be _44_ and considered unattractive because I had dark skin, tightly coiled hair and high cheekbones.
My students’ struggles, _45_ with my own experience, forced me to write a song called “My Black Is Beautiful” in a(n) _46_ to change the way young girls of color view themselves.
Since the _47_ of social media, developing the self-respect and confidence of our children has become more _48_, not less. Students are being exposed to images of beauty that do not _49_ who they are, reminding them they do not fit society’s beauty standard.
After years of observing many students struggling with low self-respect and confidence, I began to integrate ways to 50 the problem in my teaching. Although it 51 me there were no standardized methodologies _52_ to handle these issues, it didn’t discourage me from developing my own curriculum to motivate students to believe in themselves.
So I decided to write a song, and _53_ twelve of my students in its music video. In this way, I attempted to inspire them to embrace their natural beauty and to _54_ the message to them that beauty does not always meet with a single, _55_ standard.
Differences in skin colors, hair textures, shapes and sizes are not deficiencies but rather assets that make us beautiful and unique.
36. A. process  B. component  C. means     D. burden
37. A. equally  B. apparently  C. fully     D. partly
38. A. advisor  B. educator  C. reporter    D. scholar
39. A. particular  B. concerned  C. optimistic    D. nervous
40. A. conscious  B. scared  C. cautious    D. guilty
41. A. causes  B. preparations  C. sources     D. resources
42. A. rarely  B. randomly  C. negatively    D. temporarily
43. A. erased  B. strengthened  C. changed    D. jogged
44. A. blamed  B. teased  C. deserted    D. opposed
45. A. coupled  B. equipped  C. faced     D. filled
46. A. emotion  B. effort  C. hurry     D. position
47. A. release  B. slide  C. decline     D. rise
48. A. smooth  B. arbitrary  C. challenging   D. thorough
49. A. reflect  B. imply  C. declare     D. inform
50. A. ignore  B. approach  C. reject     D. raise
51. A. astonished  B. offended  C. reminded    D. bothered
52. A. in detail  B. in form  C. in place    D. in order
53. A. featured  B. employed  C. appointed    D. comforted
54. A. deliver  B. explain  C. submit     D. convey
55. A. flexible  B. uniform  C. reasonable   D. precise


答案 36. B  37.A  38.B  39.C  40.A   41.D  42.C  43.D  44.B  45.A
46. B  47.D  48.C  49.A  50.B  51.D  52.C  53.A  54.D  55.B

TAG标签完形填空 高三