手机版
英语学习_英语试题_高中英语作文-爱英语吧

爱英语吧 > 阅读 > 完形填空 >  > 正文

2018厦门市高三质检完形填空I had a quick thirty-minute stopov

时间:2018-01-24 18:34  作者:David  来源:本站整理

I had a quick thirty-minute stopover in Detroit before heading home to Toronto. After 41 up the passage, I realized that my gate was on the opposite end of the airport. Luckily, I got there with five minutes to 42 and stood waiting to be called.

I was tired and had an emergency 43 scheduled after I was home. But then came the 44 , “It seems we have overbooked the flight. Would anyone volunteer to stay for the 45 departure?” There were 100-plus people and not a 46 person responded.

The next flight was in four hours. I 47 and saw businessmen needing to get home for work, moms to see their kids, kids to see their friends, and more 48 , I  saw people that needed to be helped. Even though I 49 to be home just as much as anyone, something inside me said that I should volunteer and offer some 50 to this group of strangers. The gate attendant had said that the flight couldn’t board 51 someone volunteered.

I picked up my bag, 52 the desk and said to the gate attendant, “I volunteer!” A 53 smile spread over her face.

As she was 54 my ticket, I got my meeting rescheduled. All the 55 boarding their flight, I was happy that I had been able to 56 .

When boarding the plane, I was surprised to discover that I was 57 to be seated in first class. How 58 I was for everything that had happened. I gave with the intention to serve others, with no thought of 59 , and that kindness was 60 to me with an upgrade to first class!

41. A. setting B. wandering C. driving D. rushing

42. A. take B. spare C. last D. waste

43. A. meeting B. call C. treatment D. case

44. A. apology B. commercial C. announcement D. reply

45. A. later B. direct C. earlier D. first

46. A. normal B. single C. particular D. nice

47. A. set off B. ran out C. stood by D. looked around
48. A. seriously B. willingly C. importantly D. accurately

49. A. agreed B. demanded C. wanted D. refused

50. A. kindness B. money C. sympathy D. comfort

51. A. once B. because C. although D. until

52. A. left B. approached C. cleared D. tapped

53. A. ready B. forced C. relieved D. shy

54. A. checking B. holding C. booking D. processing

55. A. kids B. passengers C. volunteers D. parents

56. A. help B. speak C. rest D. leave

57. A. permitted B. required C. arranged D. advised

58. A. anxious B. grateful C. responsible D. suitable

59. A. praise B. loss C. fame D. reward

60. A. returned B. delivered C. introduced D. shown

2018厦门高三期末单科质检答案汇总
http://www.2abc8.com/new/74723/


答案 41. D 42. B 43. A 44. C 45. A 46. B 47. D 48. C 49. C 50. A
51. D 52. B 53. C 54. D 55. B 56. A 57. C 58. B 59. D 60. A

TAG标签高三 完形填空 厦门市 质检