手机版
英语学习_英语试题_高中英语作文-爱英语吧

爱英语吧 > 阅读 > 完形填空 >  > 正文

高考完形填空真题We have all heard how time is more valuable

时间:2018-06-11 15:26  作者:David  来源:本站整理

 We have all heard how time is more valuable than money, but is it   36   to have too much?
I  37   back in high school I spent most of my day at school since I also   38   a team sport. By the time I got home, I only had a few hours to do my homework, and I had to do it ___39____
When I got into college, things ____40. I suddenly found myself out of class before noon time. Because of all this ____41___ there was no sense of ___42____ to do my school work immediately. I was performing this action of waiting until it later became  43  .Once that happened, I just kept   44  my studying further and further back in my day. Then I got to the point where I was  45  really late at night to get my work alone.
One day I   46  a former classmate of mine who was   47   a lot of money running a sideline(副业).Since his regular job was   48   ,I asked him why he just didn't do his sideline full-time. He said without the job, he would   49   have too much time and would just do what I did back in  50  .He said that if he   51   the job, he would lose his   52  to work and succeed.
So, try   53   your tine with other work. This is why there is a   54   that if you want something done, ask a   55   person to do it.
36.A.tue     B. fair   C. strange   D. possible
37.A.remember   B. admit   C. understand   D. expect
38.A. watched   B. loved.   C. Coached           D. played
39.A.al last   B. right away   C. of course      D. mattered
40.A.happend   B. repeated   C, changed    D. mattered
41.A.extra           B .difficult.  C. valuable    D. limited
42.A.duty       B. achievement C .urgency    D. direction 
43.A.burden    B. relief         C. risk      D. habit
44. A. pushing        B. taking        C. setting        D. calling
45. A. hanging out   B. staying up  C. jogging round  D. showing off
46. A. met    B. helped   C. treated    D. hired
47. A. raising   B. wasting  C. demanding   D. making
48. A. safe   B. important      C. boring         D. rewarding
49.A. luckily    B. hardly   C. hopefully    D. simply
50.A. childhood  B. college  C. town   D. business
51.A. quit   B. found   C. accepted  D. kept
52. A. heart   B. chance   C. drive   D. way
53.A. saving   B. filling up  C. giving up  D. trading
54. A. message  B. story   C. saying   D. fact
55. A. careful       B. busy   C. reliable  D. kind

浙江省2018高考答案汇总
http://www.2abc8.com/new/76866/

答案

36.D    37.A    38.D    39.B    40.C
41.A    42.C    43.D    44.A    45.B
46.A    47.D    48.C    49.D    50.B
51.A    52.C    53.B    54.C    55.B

TAG标签完形填空 高考 真题