手机版
英语学习_英语试题_高中英语作文-爱英语吧

爱英语吧 > 阅读 > 英语阅读理解 >  > 正文

高一阅读理解解析English Country Gardens

时间:2018-08-11 17:10  作者:David  来源:本站整理

English Country Gardens

Chatsworth House

Set in a huge park, Chatsworth is one of the most popular country houses in Britain. Its beautiful gardens were gradually shaped over a period of six centuries. There is a garden that was specially designed to be fully accessible (可进人的)to disabled visitors.

Opening Times: 19 Mar. - 4 Nov. (Christmas season: 5 Nov. 2016 -3 Jan. 2017)

Tel: 01246 565300

Compton Acres

These ten acres of gardens consist of (由…组成)ten separate areas, each of which shows a different garden style from around the world. The gardens include a Roman Garden,an Italian Garden and an Indian Garden. There are also tea rooms,restaurants and an ice cream room.

Opening Times: 10 am -4 pm (1 Nov. -14 Apr.)

10 am-6 pm (15 Apr. -31 Oct.)

Tel: 01202 700778 Sissinghurst Castle Garden

The poet and gardening writer Vita Sackville West and her husband bought the ruins of this Elizabethan house in the 1930s. They then began to restore (修复)the buildings and created one of the most impressive gardens in Britain. While her husband designed the gardens,Vita chose the plants.

Opening Times: Mid March to early November (Friday to Tuesday)

Tel: 01580 710700

Kew Gardens

As well as being the most visited gardens in Britain,the Royal Botanic Gardens at Kew are also a world famous research centre. There are also many impressive buildings at Kew, such as the Palm House, a beautiful Victorian iron and glass building, and the Temperate House, which is the largest

Victorian glass building in the world. from www.2abc8.com

Opening Times: 10 am daily Tel: 02083 325000

21. When can you visit Chatsworth House?

A. Early March B. Mid April C. Early February D. Mid January

22. What do we know about Sissinghurst Castle Garden?

A. It was planned by its owners.

B. It is in worse condition than before.

C. It is well - known for its impressive buildings.

D. It was developed over a very long period of time.

23. Which of the following serves as a place for scientific studies?

A. Kew Gardens B. Compton Acres

C. Chatsworth House D. Sissinghurst Castle Garden

本文是应用文。介绍了几个英国的乡村花园,告诉读者这些花园的开放时间以及联系方式。
21.细节理解题。由第一个ChatsworthHouse介绍的开放时间(19Mar.-4Nov.)可推知答案选B。
22.推理判断题。在SissinghurstCastleGarden的介绍中说“Whileherhusbanddesignedthegardens,Vitachose
theplants.”可见该题A选项为正确选项。
23.推理判断题。题目问的是可以用作科研的地方,在最后一个KewGardens的介绍中提到“Aswellasbeing
themostvisitedgardensinBritain,theRoyalBotanicGardensatKewarealsoaworldfamousresearchcentre.”所
以正确选项是A。

TAG标签阅读理解 解析 ​高一