手机版
英语学习_英语试题_高中英语作文-爱英语吧

爱英语吧 > 阅读 > 英语阅读理解 >  > 正文

九年级阅读理解解析Researchers find that a positive view

时间:2018-10-11 18:04  作者:David  来源:本站整理

Researchers find that a positive view can not only make people happy in spirits, but improve people's health and help them have a longer life.
    Studies have shown that people who hold a positive outlook will have proper blood pressure, less heart disease, better weight control and healthier blood sugar levels.
    In a study of more than 4, 000 people about 50 and the older, Becca Levy and Avni Bavishi at the Yale School of Public Health found that having a positive view of aging can have a good influence on one's health and longevity(寿命).
    Levy said two possible mechanisms(机制)can explain the reasons of the findings Psychologically(心理学上), a positive view can build up one's confidence, decrease stress in life and develop proper behaviors.
    Physiologically(生理学上), people with positive views of aging have lower levels of C﹣reactive protein(C反应蛋白), which can have to do with heart disease and other illnesses, even if considering possible influences like age, health status, sex, race and education. This kind of people also live longer in some way.
    In conclusion, we should hold the positive point of view in our daily life.

(1)A person with positive view will C .
A. be more popular
B. be more interesting
C. have a longer life
D. have a thinner body
(2)Which of the following is NOT true about people with a positive outlook? A 
A. They will have lower blood pressure.
B. They will suffer from less heart disease.
C. They will keep healthier blood sugar levels.
D. They will be healthier than others.
(3)Becca Levy and Avni bavishi's group A .
A. studied over 4,000 people in their research
B. worked at the York School of Public Health
C. found health had nothing to do with one's spirit
D. thought aging is not important at all
(4)How did Levy explain their theory according to the passage? B 
A. He said three possible mechanisms could explain the reasons.
B. He talked in psychological and physiological ways.
C. He didn't deal with one's confidence.
D. He thought higher C﹣reactive protein was helpful.
(5)From this passage, we can learn that D .
A. we have to exercise every day
B. we'd better make more friends
C. we must lose weight when we are overweight
D. we should have positive views
【分析】文章主要讲述的是积极向上的生活态度对我们的影响,积极向上的心态能让我们更加健康.
【解答】1.C,细节理解题,根据 a positive view can not only make people happy in spirits, but improve people's health and help them have a longer life可知积极乐观的态度可以使人长寿,故选C.
2.A,细节理解题,根据people who hold a positive outlook will have proper blood pressure可知保持乐观的态度有助于血压保持在正常水平,故选A.
3.A,细节理解题,根据 In a study of more than 4, 000 people about 50 and the older,可知研究对象超过4000人,故选A.
4.B,细节理解题,根据Levy said two possible mechanisms(机制)can explain the reasons of the findings Psychologically和Physiologically,可知有两种机制解释,一个是生理上的,一个是心理上的,故选B.
5.D,主旨归纳题,文中最后一段提到 In conclusion, we should hold the positive point of view in our daily life我们应该保持积极乐观和向上的生活态度,故选D.
【点评】对于阅读表达题,首先应该阅读全文,了解文章关于积极向上生活态度的阐述,然后根据题目意思进行分析,确定答案.

 

TAG标签解析 阅读理解 ​九年级