手机版
英语学习_英语试题_高中英语作文-爱英语吧

爱英语吧 > 阅读 > 英语阅读理解 >  > 正文

高三阅读理解解析If you've ever driven by a car dealership

时间:2018-12-04 20:37  作者:Edmond  来源:www.2abc8.com

If you've ever driven by a car dealership(汽车销售代理商)and seen the rows and rows of brand new cars,you’ ve probably wondered what happens to the ones that never get sold. Where do they all go when it comes in time to make room for the newest models?

Car dealerships buy new cars from carmakers and sell them at a higher price to make a profit. Therefore, once the dealership buys those cars,they belong to them. They can't just send the unsold ones back to the carmakers at the end of the year.

There are a few options for the dealership when their cars don't sell. They can ship the unsold cars to a different market where the specific model might be in demand. “ For example,a city Toyota dealer with a Toyota pickup may trade it with a small town Toyota dealer who needs it,” George Iny,president of Automobile Protection Association told The Globe and Mail.

The cars can also be sold at auction(拍卖),but that loses some of the sale to an auction house,which means the dealership would lose a lot of money since the car would already be discounted.

The final option is to price the cars to sell. Something to keep in mind when buying a car is that carmakers and dealerships want to get rid of inventory (存货清单)so older cars aren't competing with newer models. Iny suggests purchasing a car in the fall because that's when dealerships push to get last year’s cars sold.

So,all of the unsold cars can actually benefit the buyer, but before you go to purchase a new set of wheels,make sure you know how to outsmart a car salesman.

28. What might be the best title of the text?

A. What happens to all of the unsold cars? B. When can we buy our favorite cars?

C. How dealerships make money? D. How dealerships sell out all car?
29. What can we know about the unsold cars?
A. They will be returned to the manufacturer immediately.

B. They can be shipped to different markets in demand.

C. They can be sold at auction at a very low price.

D. They may be sold at a higher price later in the year.

30. Why do carmarkers and dealerships want to get rid of inventory?

A. They want to make room for newer models coming soon.

B. They just want to make money as quickly as possible.

C. They don’t want to compete with other dealerships.

D. The competition at the car market will become tougher.

31. What does the author mean in the last paragraph?

A. Car salesmen are all very clever than buyers.

B. When buying wheels,you should be very smart.

C. Unsold cars will be beneficial to carmakers.

D. Buyers will actually benefit from unsold cars.

答案 28. A 考查标题判断。本文围绕unsold cars去处展开,因而A正确。
29. B 考查细节理解。根据第三段内容They can ship the unsold cars to a different market where the specific model might be in demand.可知B项正确,其他选项都不符合本文事实。
30. A 考查细节理解。根据最后第五段内容Something to keep in mind when buying a car is that carmakers and dealerships want to get rid of inventory(存货清单) so older cars aren’t competing with newer models.可知A正确。
31. D 考查细节理解。根据最后一段内容So, all of the unsold cars can actually benefit the buyer可知D正确。

TAG标签高三 阅读理解 解析