手机版
英语学习_英语试题_高中英语作文-爱英语吧

爱英语吧 > 阅读 > 英语阅读理解 >  > 正文

高三阅读理解There was a time when red meat was a luxury

时间:2018-12-04 14:30  作者:Edmond  来源:www.2abc8.com

There was a time when red meat was a luxury (奢侈品)for ordinary Americans,or was at least something special: cooking a roast for Sunday dinner,ordering a steak at a restaurant. Not anymore. Meat consumption has more than doubled in the United States in the last 50 years.

Now a new study of more than 500,000 Americans has provided the best evidence yet that our love for red meat has a bad effect on our health and limits our life span (寿命).The study found that,other things being equal,the men and women who consumed the most red and processed meat were likely to die sooner,especially from one of our two leading killers,heart disease and cancer,than people who consumed much smaller amounts of these foods.

The new findings suggest that over the course of a decade,the deaths of one million men and perhaps half a million women could be prevented just by eating less red and processed meat.

To prevent deaths related to red and processed meat,people should eat a hamburger only once or twice a week instead of every day,a small steak once a week instead of every other day,and a hot dog every month and a half instead of once a week. In place of red meat,non - vegetarians might consider poultry (家禽)and fish. In the study,the largest consumers of “white” meat from poultry and fish which contain less fat had a slight survival advantage. Similarly,those who ate the most fruit and vegetables also tended to live longer.

Anyone who worries about global environment has yet another reason to consume less red meat. A reduced dependence on red meat for food could help to save the planet from the damaging effects of environmental pollution ,global warming and the decrease of fresh water.

32. What does the new study find?

A. Red meat was a luxury in America in the past.

B. Our love for red meat may reduce our life span.

C. People will die earlier if they eat red meat.

D. Heart disease and cancer are two leading killers.

33. Which of the following is healthier?

A. Eating a hamburger every day. B. Eating a small steak every day.

C. Never eating red meat,poultry and fish. D. Eating fruit and vegetables every day.
34. How does eating less meat influence the environment?

A. It may help reduce global warming. B. It can solve the environment problem.

C. It may decrease the supply of fresh water. D. It helps increase wild animals in the wild.

35. What can we know from the text?

A. Americans eat more red meat than before.

B. Americans live longer by eating less red meat than before.

C. Eating less red meat is healthier and environmental-friendly.

D. Eating less red meat can help people to live longer.


答案

32. B 考查细节理解。根据第二段内容Now a new study of more than 500,000 Americans has provided the best evidence yet that our love for red meat has a bad effect on our health and limits our life span(寿命).可知B正确。
33. D 考查细节理解。根据第四段内容可知。
34. A 考查细节理解。根据最后一段内容A reduced dependence on red meat for food could help to save the planet from the damaging effects of environmental pollution, global warming and the decrease of fresh water.可知A正确。
35. C 考查主旨大意。本文从一项新研究发现少吃红肉有益于健康,增加寿命,并有利于减缓全球变暖,故C正确。

TAG标签高三 阅读理解