手机版
英语学习_英语试题_高中英语作文-爱英语吧

爱英语吧 > 阅读 > 英语阅读理解 >  > 正文

高三阅读理解解析AUSTIN COLLEGE Austin Texas August 29

时间:2018-12-08 17:23  作者:Edmond  来源:www.2abc8.com

AUSTIN COLLEGE
Austin, Texas

August 29 Ms Jennifer Silver 56 Glenview St.

Austin, Texas Dear Ms Silver,

This letter is intended to confirm that your sealed university degree certificates have now been received and that the result of your pre-recruitment (招聘前)health checkup has now been checked. Therefore,I confirm that you will be able to start working with Austin College as a teacher in the Intensive English Program of the International Studies Department on September 20. The terms and conditions of your nomination are as follows:

Compensation: $ 35,000 per year (gross salary)

Working Pattern : Full-time. Six teaching hours a day. Overtime is paid as $30 per hour. Inclusive of twelve days of annual leave.

Duration of Contract: One year (two academic semesters)

After this period of time,you can be hired as a permanent fulltime staff member.

Payment of Salary: After completing the enclosed bank authorization form, please bring it along with at least two forms of identification to the Personnel Office (third floor, J. Houston Building) by September 5.

Please sign and date the reproduced copy of this agreement and send it back to me by September 10. Only after the signed document is received in this office will a contract be put into effect between you and Austin College in accordance with the above mentioned terms and conditions.

We are looking forward to working with you.

Yours sincerely,

Erin D. Stroller

Director of the International Studies Department Austin College Austin College

1. According to the letter, what has Ms Silver already done?

A. She has signed an agreement.

B. She has had basic training.

C. She has sent in a health related report.

D. She has visited the International Studies Department.

2. When will Ms Silver begin working at Austin College?

A. On August 29. B. On September 5.

C. On September 10. D. On September 20.

3. According to the letter, where does Ms Silver need to go to get her salary?

A. Ms Stroller’s office.

B. The bank near her office.

C. The Personnel Office.

D. The International Studies Department.

答案

1.C细节题。第1段提到:MsSlver的健康检査结果已被审核。由此可知,Ms Silver提交过跟健康相关的资料

2. D 细节题。第 1 段中的“start working with Austin College”,该句中写明 on September 20。

3. C 细节题。根据 Payment of Salary 一栏里“personnel office”可知答案。

TAG标签阅读理解 高三 解析