手机版
英语学习_英语试题_高中英语作文-爱英语吧

爱英语吧 > 阅读 > 英语阅读理解 >  > 正文

高三阅读理解解析All Jalen Bailey wants is for his mom to

时间:2018-12-08 18:10  作者:Edmond  来源:www.2abc8.com

All Jalen Bailey wants is for his mom to be happy. So, the 8-year-old boy is using a hobby that brings him much joy to make enough money to buy her a house. Right now, they live in a small apartment in Fresno, California, because it’s all they can afford, but Jalen is hoping to change that with his bakery.

“I know Jalen wants me to have a bigger place, but I want the same for him,” Sharhonda Mahan, Jalen's mom, told TODAY. “He deserves a big kitchen to cook in and a backyard to run around in."Jalen, who started baking at 5, opened Jalen’ s Bakery out of his kitchen on July 1 and has already raised $ 200, “I love baking because it's kind of like science,” Jalen said. “You get to put different baking materials into a bowl and make something new, which is what science is all about."

For now, he's delivering the baked goods locally around Fresno with help from his mom—but he launched a GoFundMe, hoping to eventually ship nationwide.

Jalen has always been a little entrepreneur (企业家),taking after his mom, a full-time nanny. In fact, he also has a photography business on the side. At 6, he started an annual back-to-school drive at a local homeless shelter and made bracelets to sell at school carnivals.
He also took a business class in early June to learn how to start a lemonade stand, but decided to use those same skills to instead open a bakery. “Everyone in the family kept telling him how good he is at baking and suggested doing that instead of a lemonade stand,” Mahan said. “He agreed with them and the very next day,he was filling out an application to get his baking license. ” Once he had his license, he attended his first business mixer.

While networking with local bakers,Jalen met one who offered to donate him an oven so he could bake even more cookies and banana bread.

4. What does the underlined word “that” in Paragraph 1 refer to?

A. Jalen’ s hobby. B. A great deal of money.

C. Jalen’s family members. D. The state of living in a small house.

5. What can we know about Jalen from the text?

A. He likes delicious banana bread. B. His favorite subject is science.

C. He’ s fond of scientific invention. D. He’ s interested in doing business.

6. What made Jalen finally choose to open a bakery?

A. The local bakers’ suggestion. B. The baking license he had got.

C. His family’s advice and support. D. His related knowledge and skills.

7. What can we learn about Jalen’s bakery?

A. It has been open for three years.

B. It has brought him enough money.

C. It has got the aid of local bakers.

D. It has become a famous local bakery.


答案

4. D 词义推测题。综合句中的“Right now, they live in a small apartment in Fresno, California... ”与 but 可 推断,that指现在住的小房屋。

5.D细节题。根据最后两段可知,Jalen对做生意感兴趣。

6. C 细节题。根据倒数第 2 段“Everyone in the family kept telling him how good he is at baking and suggested doing that instead of a lemonade stand”可知,家人的建议和支持促使Jalen最终决定开面包店。

7.C细节题。根据最后一段可知,小男孩的面包店得到本地面包师傅的帮助。

 

TAG标签解析 阅读理解 高三