手机版
英语学习_英语试题_高中英语作文-爱英语吧

爱英语吧 > 阅读 > 英语阅读理解 >  > 正文

高三阅读理解解析Hip-hop culture covers many fields it

时间:2018-12-08 18:10  作者:Edmond  来源:www.2abc8.com

Hip-hop culture covers many fields; it includes spoken word, break-dancing, beat-making, painting, fashion, lively design, technology, and more. Hip-hop is becoming the unofficial music of the education world, as more artists launch school programs, summer camps, and other activities through the beliefs of hip-hop culture. Even more and more university teachers—who once would have been strongly against hip-hop—have joined the crew. In the past two decades, hip-hop culture, including hip-hop education, has become a legitimate (合法的)field of study in universities and the subject of many books.

Hip-hop culture has influenced every piece of American culture, and even global culture. Teachers must be willing to engage with it if it's part of the unique reality of their students' lives. That way,teachers can truly be effective, reaching students in a meaningful, culturally connected way.

Teachers might at first feel frightened by hip-hop culture, an area in which they might not have previous knowledge or experience. But a lack of knowledge is actually a blessing; the best trained hip-hop educators have been those that are at the beginning disconnected from the culture. One of the biggest sayings in hip-hop is “keep it real”. If a teacher comes to the classroom and says,“I don’t know hip-hop, but I recognize that it' s  your culture and I want to learn," the kids will teach the teacher, and then the students will be more willing to learn from that educator. Hip-hop is about a respect for youth culture.

Peer-teaching(互动教学)has long been recognized as a powerful way for students to learn and gain confidence in their own abilities. It’s also a useful way of approaching technology in the classroom, where students who love digital technology might know more than their teachers. Thus, teachers and students are put on more equal base,with more respect between them—developing an atmosphere where everyone has something to offer a better educational process.

12. What word can describe hip-hop culture best according to the text?

A. Classic. B. Popular. C. Unbelievable. D. Controversial.

13. Who most probably once disagreed with hip-top education?

A. Unofficial artists. B. University teachers.

C. Middle school teachers. D. The young living in cities.

14. Who would the young like to learn from?

A. Those who respect their culture.

B. Those who are interested in music.

C. Those who keep their character real.

D. Those who are willing to learn from others.

15. What does the author wish more people to do?

A. Bring hip-hop culture into classrooms.

B. Approach technology in middle schools.

C. Realize the importance of hip-top culture.

D. Apply digital technology to hip-hop culture.


答案

12. B归纳推断题。根据第1、2段首句可知,这种文化覆盖各个领域,在美国,甚至在全球都广受欢迎。

13. B细节推理题。根据第1段倒数第2句可知,最有可能反对过学生喜欢hip-hop的是大学教师。

14. A细节推断题。根据第3段最后一句话可知当学生感到自己喜欢的文化得到尊重的时候,也会乐于向尊重他们的文化的人学习。所以答案为A项。

15. A细节推断题。根据最后一段最后两句话可知把hip-hop这种艺术形式融人课堂的益处多多。

 

TAG标签解析 阅读理解 高三