手机版
英语学习_英语试题_高中英语作文-爱英语吧

爱英语吧 > 阅读 > 完形填空 >  > 正文

高三完形填空解析When he was young Emmett Diggs liked to

时间:2018-12-08 18:09  作者:Edmond  来源:www.2abc8.com

When he was young, Emmett Diggs liked to be in a boxing gym, dishing out the punches. He even 21 a national championship in 1961. But he was asked to give up 22 and he turned to tennis instead. He even got his United States Professional Tennis Association 23 as a teaching profession when he was 62. Unfortunately at the age of 75, he wasn’t 24 to move as usual.

A neurologist (神经学家)told him he likely had Parkinson’s. After finding he couldn’t 25 any longer, Emmett decided to content himself with gardening 26 one day he couldn’t get up without assistance.

It was the 27 period Emmett had experienced. One morning, Emmett5s wife, Patty, shared with him a newspaper story about a man with Parkinson's who practiced a(n) 28 training called Rock Steady Boxing (RSB),which combines elements of shadow boxing with functional fitness and 29 training. He’d be stretching, hitting bags, using weights, doing push-ups, and 30 footwork drills.

The local program director was John, a mixed martial arts (综合格斗)fighter. When they first 31 , John handed Emmett boxing gloves and took him over to a heavy 32 . just putting on the gloves brought wonderful 33 back for Emmett When John said, “Hit the bag,” Emmett did as he was told. “It felt 34 as if the bag were hitting back," Emmett said.

Soon, Emmett 35 a regular RSB class of about a dozen people. Like him, they were 36 Parkinson's, but they were all impressed with Emmett,s boxing skills. Over time, the class became something of a 37 group in which they could share their frustrations and hopes.

“I had thought Parkinson’s disease was going to 38 everything that mattered to me,” Emmett has written. “ 39 ,boxing has given me not only a fun way to stay active and fight Parkinson’s but also a new group of guys who are in my 40 ,just as I’m in theirs."

21. A. won B. lost C. heard D. offered

22. A. working B. fighting C. complaining D, traveling

23. A. favor B. permission C. competition D. certification

24. A. able B. afraid C. young D. brave

25. A. live B. move C. play D. fail

26. A. if B. though C. until D. because

27. A. best B. darkest C. shortest D. busiest

28. A. mental B. emotional C. professional D. physical

29. A. job B. service C. strength D. technology

30. A. teaching B. reporting C. ignoring D. practicing

31. A. met B. arrived C. settled D. competed

32. A. bag B. box C. load D. debt

33. A. teams B. stories C. figures D. memories

34. A. complex B. great C. improper D. dangerous

35. A. left B. changed C. joined D. forgot

36. A. recovering from B. dealing with C. curing of D. looking into

37. A. research B. tourism C. support D. rescue

38. A. aim at B. take away C. put away D. bring about

39. A. Thus B. Besides C. Instead D. However

40. A. corner B. opinion C.dream D. state


答案解析

21. A 考查动词。根据上文的“When he was young, Emmett Diggs liked to be in a boxing gym, dishing out the punches. ”及even表示的递进关系可知,Emmett Diggs热爱拳击,甚至获过大奖。

22. B考査动词。根据下文的and he turned to tennis instead可知,Emmett Diggs后来被要求放弃拳击。

23. D考査名词。根据下文的as a teaching profession可知,Emmett Diggs放弃拳击后转而去打网球,还获得 国家网球协会颁发的从业证书。

24. A 考查形容词。根据上文的 Unfortunately 及下文的“A neurologist told him he likely had Parkinson’s.,,可 知,Emmett Diggs后来不能动了。

25. C 考查动词。根据下文的 Emmett decided to content himself with gardening 可知,Emmett Diggs 因患病 而不能打球。

26. C考査连词。根据句意可知,Emmett Diggs患病后不能打球,只好转向园艺业。他决定从事园艺业直到 完全动不了为止。

27. B考査形容词。根据上文可知,Emmett Diggs患病后生活不能自理,那段时间是他人生中最黑暗的时光。

28. D 考查形容词。根据下文的 which combines elements of shadow boxing with functional fitness 可知,RSB 旨在帮助人们健身。

29. C 考査名词。根据下文的 He’d be stretching, hitting bags, using weights, doing push-ups 可知,这些运动 可以帮助Emmett Diggs锻炼体力。

30. D考査动词。上文讲到Emmett Diggs动不了,由此可知他需要进行步法练习。
31. A考查动词。此处指Emmett Diggs和教练见面。
32. A考查名词。根据下文的Hit the bag可知答案。

33. D考查名词。Emmett想起了以前打拳击的时光。

34. B考查形容词。根据下文的as if the bag were hitting back可知,Emmett打沙包时感觉很好。

35. C考查动词。上文讲到Emmett打沙包时感觉很好,故可推知Emmett加入了 RSB健身课程。

36.B考查动词。根据上下文可知,他们都患有帕金森病。

37. C 考查名词。根据下文的 in which they could share their frustrations and hopes 可知,John 所在的组织成 员在一起分享他们的挫败和希望,这说明这个组织成了一个支持他人的团队。

38. B考查动词。Emmett原以为帕金森病会夺走他的一切。

39. D考查副词。

40. A考查名词。根据上文可知,Emmett身后有一群支持他的朋友。

 

TAG标签完形填空 解析 ​高三