手机版
英语学习_英语试题_高中英语作文-爱英语吧

爱英语吧 > 阅读 > 完形填空 >  > 正文

高一完形填空Five years ago I took a sightseeing trip

时间:2019-02-03 19:54  作者:Edmond  来源:www.2abc8.com

Five years ago, I took a sightseeing trip to Washington DC. I saw many 41 nation treasures, and I also saw many poor 42 like beggars and homeless folks. Standing outside the museum, I heard a 43 behind me, “Can you help me?” When I 44 around, I saw an elderly blind woman with her hands extended (伸着). I 45 into my pocket, took out the 46 and placed them in her hand without even looking 47 her. I hated being troubled by a beggar when I was 48 seeing people and things around. But to my 49 , the blind woman smiled and said, “ I don’t need your money. I just need your 50 to find the post office. I soon realized I had 51 another person for what I thought she had to be.

This experience made me feel bad about myself. 52 , in my own life, I have also 53 many acts of prejudice (偏见). When I worked as a busboy at the age of 17,I heard a father tell his son that he would 54 like me if he didn’t work harder. I should have 55 the treatment and known what it is like. But now living a good life as a network engineer, it’s too easy to forget my 56 , to forget who I am and where I have been,and to ignore 57 I want to go. The blind woman cured me of my 58 . She made me realize that I should always stay humble (谦卑的)and keep my eyes and heart 59 .

By the way, I helped that lady to get to the post office. I 60 hope to thank her for the priceless lesson she gave me.

41. A. wonderful B. official C. colorful D. popular

42. A. workers B. audience C. people D. students

43. A. cry B. voice C. shout D. noise

44. A. ran B. walked C. looked D. turned

45. A. reached B. felt C. checked D. stepped

46. A. papers B. pictures C. coins D. cards

47. A. for B. at C. after D. through

48. A. imagining B. finishing C. practicing D. enjoying

49. A. surprise B. pleasure C. interest D. sorrow

50. A. hand B. idea C. help D. suggestion

51. A. trusted B. judged C. forgot D. met

52. A. In short B. In brief C. In order D. In fact

53. A. experienced B. watched C. found D. accepted

54. A. give in B. fall down C. end up D. pass away

55. A. kept B. remembered C. received D. refused

56. A. pain B. joy C. future D. past

57. A. where B. why C. when D. how

58. A. foolishness B. kindness C. blindness D. illness

59. A. calm B. open C. warm D. shut

60. A. equally B. gradually C. frequently D. sincerely

答案 41. A 42. C    43. B  44. D    45. A    46. C 47. B    48. D  49. A    50. C
51. B  52. D   53. A  54. C  55. B  56. D  57. A  58. C  59. B    60. D

TAG标签完形填空 高一