手机版
英语学习_英语试题_高中英语作文-爱英语吧

爱英语吧 > 阅读 > 完形填空 >  > 正文

高三完形填空She didn' t like any of us As new teachers

时间:2019-03-14 19:31  作者:Edmond  来源:www.2abc8.com

She didn' t like any of us. As new teachers in the Emirati school,we Westerners greeted those old teachers, including her of course every day, but she 41 us. Whenever we saw her, she 42 eye contact with us. Her friends had been fired from the school and we had been 43 in their places. That might be the 44 for it.

One day, we had a secret-friend gifting and I drew her 45 from the box. That meant she was my secret friend. According to the rules, my 46 was to give her a gift and say something about her when we 47 acknowledged who our secret friends were.

If you wished, you could 48 little gifts on your secret friend’s desk before the day of the “reveal(揭露)".In the following several days, I sent three gifts altogether, but I wrote the messages to 49 the gifts in English. She needed to know her secret friend was a Westerner before the day of the “big reveal” so that she was 50 I wondered how she would 51 when she realized these were from one of the Westerners.

Then came the day of the “reveal”. We all 52 in the staff meeting room and everyone was excited. She 53 music in the school and was 54 sending the morning assembly(集会)signal,so I said, “My secret friend is someone who brings music to our ears every day of the week. ” I didn' t even need to say her name, because everyone knew 55 who I meant.

She came forward with a warm and 56 smile. She hugged me and kissed me on both cheeks and gladly 57 my gifts.

My dear friends, I 58 my hand in friendship and 59 I have been met with love and friendship. We must have 60 in seeing the goodness in others. It is there and we may just need to show extra love to obtain the rewards.

41. A. protected B. pleased C. scolded D. ignored

42. A. required B. made C. avoided D. brought

43. A. employed B. dragged C. forced D. judged

44. A. reason B. wish C. rule D. result

45. A. hand B. fortune C. name D. gift

46. A. error B. excuse C. value D. task

47. A. publicly B. privately C. regularly D. loudly

48. A. touch B. leave C. appreciate D. examine

49. A. cover B. polish C. accompany D. exchange

50. A. annoyed B. prepared C. limited D. transformed

51. A. quit B. forgive C. refuse D. react

52. A. gathered B. quarreled C. mourned D. rushed

53. A. learned   B. taught C. read D. heard

54. A. addicted to B. worried about C. independent of D. responsible for

55. A. barely B. vaguely C. exactly D. eventually

56. A. false B. brief C. authentic D. flexible

57. A. accepted B. purchased C. passed D. selected

58. A. drew back B. reached out C. put up D. took away

59. A. by turns B. in turn C. by chance D. in return

60. A. courage B. faith C. freedom D. ability

答案

41. D 42. C 43. A 44. A 45. C 46. D 47. A 48. B 49. C 50. B

51. D 52. A 53. B 54. D 55. C 56. C 57. A 58. B 59. D 60. B

 

TAG标签高三 完形填空