手机版
英语学习_英语试题_高中英语作文-爱英语吧

爱英语吧 > 阅读 > 完形填空 >  > 正文

高三完形填空Last July Angela Peters rolled her wheelchair

时间:2019-05-05 10:45  作者:Edmond  来源:www.2abc8.com

Last July,Angela Peters rolled her wheelchair into a nail salon (美容院)at the Walmart shopping center with the idea of 41 her nails. But Peters, who has cerebral palsy(脑瘫), was 42 because the salon was afraid it would be too difficult to properly paint her nails, given that her 43 shook. What was meant to be a day of beauty 44 for Peters was now a disappointment.


45 nearby was Ebony Harris, a Walmart cashier about to go on her 46   . Harris recognized Peters as a Walmart 47 . “She’s just like you, me and anybody else.” Harris told ABC News, “She wants to look 48 . So why can’t she?”


Harris approached Peters. “Do you want me to do your nails?” she asked. A smile 49 across Peters's face. “Yeah!”


Harris 50 Peters into the beauty section, where they shopped for nail polish. They 51 on a bright blue — a color that would 52 every eye. They then made their way into a(n) 53 McDonald’s, found a table for two, and set up shop. Harris 54 took Peters's hand into hers and carefully began painting her nails.


Watching it all with 55 was McDonald’s employee Tasia Smith. What  56 her most was the ease and gentleness displayed by Harris, all the while 57 as if they were old friends. Smith was so taken by the 58 that she wrote about it on Facebook: She was so_59 with her. Thanks to the Walmart worker for making this beautiful girl's 60 !


And Peters wrote, “When people do us wrong, we should learn to forgive!”


41. A. polishing B. cutting C. mending D. examining


42. A. knocked over B. turned away C. given up D. called in


43. A. legs B. head C. face D. hands


44. A. success B. performance C. happiness D. struggle


45. A. Waiting B. Shopping C. Playing D. Watching


46. A. tour B. break C. visit D. holiday


47. A. regular B. applicant C. assistant D. passer-by


48. A. slim B. normal C. pretty D. mature

49. A. ran B. climbed C. spread D. jumped


50. A. accompanied B. invited C. supported D. directed


51. A. worked B. settled C. insisted D. relied


52. A. fix B. catch C. mind D. open


53. A. neighboring B. empty C. surrounding D. pleasant


54. A. cheerfully B. thankfully C. strongly D. gently


55. A. satisfaction B. pride C. admiration D. relief


56. A. excited B. struck C. comforted D. delighted


57. A. chatting B. hugging C. singing D. crying


58. A. color B. story C. skill D. scene


59. A. honest B. Popular C. content D. patient


60. A. stay B. dream C. day D. way 

答案 

41. A 42. B    43. D  44. C    45. D    46. B 47. A    48. C  49. C    50. A

51. B  52. B    53. A  54. D  55. C  56. B  57. A  58. D  59. D    60. C


TAG标签完形填空 高三