手机版
英语学习_英语试题_高中英语作文-爱英语吧

爱英语吧 > 阅读 > 完形填空 >  > 正文

2019高考江苏卷完形填空Wildlife has been greatly threatened in

时间:2019-06-10 19:09  作者:Edmond  来源:www.2abc8.com

Wildlife has been greatly threatened in the modern age. There are species(物种)that are   36   every day. The white-naped crane is a typical example. So scientists are trying their best to   37   the species from going out of existence.

Chris and Tim work at a zoo, helping endangered cranes with their   38  . Emma, a female crane, has been in their   39   since she arrived in 2004.

Born at an international crane foundation, Emma was   40   by human caretakers. This led to an unexpected   41  , though she had a wonderful time there. Emma had   42   taken herself as a crane and become deeply attached to humans. She   43   to live with male cranes, and even had a   44   for killing some of them, which made it   45   for her to become a mother.

   46  , the two zookeepers didn’t want to see the extinction(灭绝)of this precious species. With their patience and efforts, they successfully developed a   47   of artificial breeding(人工繁殖)and natural reproduction. This   48   Emma to give birth to five baby cranes.

The two keepers are proud of their productive work. But before they can be   49  , more efforts must be made, because the population of the crane in the wild is on the   50  , and many other species appear headed toward extinction.   51  , not everyone has realized that wildlife has thoughts, feelings, and most importantly, equal rights to survive.

How can we   52   the ever-widening gap that separates us from other animals? Chris and Tim offered us the   53  : human beings took it for granted that their   54    held all the solutions, but maybe their hearts can be a better   55  .

36. A. growing  B. migrating  C. competing  D. disappearing

37. A. ban B. save  C. split D. remove

38. A. abortion  B. recreation  C. reproduction  D. administration

40. A. found  B. chosen C. raised  D. seized

41. A. bonus B. consequence  C. victory  D. sacrifice

42. A. never B. always C. unluckily  D. cheerfully

43. A. liked B. refused C. decided D. hesitated

44. A. gift  B. skill C. concern D. reputation

45. A. illegal B. inspiring C. important D. impossible

46. A. Therefore  B. Moreover C. However D. Instead

47. A. combination  B. collection C. strategy D. system

48. A. forced  B. forbade C. taught  D. enabled

49. A. defeated  B. grateful C. assured  D. tolerant

50. A. it B. rise C. agenda D. decline

51. A. In contrast  B. After all  C. By the way  D. On the contrary

52. A. leave  B. bridge  C. open D. identify

53. A. course  B. excuse C. answer D. reward 

54. A. brains B. behaviors  C. services D. projects

55. A. guide  B. treat C. example D. companion

2019年高考江苏卷真题及答案

http://www.2abc8.com/new/80463/

答案 

36.D  37.B 38.C 39.A 40.C 41.B 42.A 43.B 44.D 45.D 46.C 47.A 48.D 49.C50.D

51.B52.B53.C 54.A55.A


TAG标签完形填空 2019高考 江苏卷