手机版
英语学习_英语试题_高中英语作文-爱英语吧

爱英语吧 > 阅读 > 英语阅读理解 >  > 正文

高二阅读理解If a shopper clicks buy for a product

时间:2019-07-23 16:50  作者:Edmond  来源:www.2abc8.com

     If a shopper clicks “buy” for a product that costs $ 1,000 or more, it’s twice as likely to be a man than a woman. That’s one of the results revealed in a new NPR/Marist poll about online shopping.

    The poll found that 27 percent of online shoppers — regardless of gender — have bought big-ticket items ( $1,000 or more). It's the evolution of digital commerce from the Web's early days in the 1990s, when people worried about giving out their credit card information and whether products would even ar¬rive. Today, many shoppers are willing to make even their most cherished anti expensive purchases on¬line, such us musical instruments, a diamond engagement ring…

    Speed and convenience arc two factors why many men eagerly make major purchases online, said Americus Reed II, a marketing professor at the University of Pennsylvania’s Wharton School. “What the research has shown is that men go to the store quickly, gather as much information as they can quickly and just buy it online, particularly because it’s just faster,” Reed said. Other factors may also explain the discrepancy between men and women. On average, men have higher incomes. They also tend to be early adopters when it comes to technology, according to Sucharita Kodali,an e-commerce analyst with the research firm Forrester.

    Bateman said that, early on,men lagged behind women in making fashion purchases online, but that’s changing. And the retailer's analysis shows that click and buy is their customers' method of choice.“We know that 65 percent of their fashion shopping is clone online,”Baterman said. “That's a phenome-

nal figure  because  that really defines them as being more digital creatures than physical in the shopping sense.”

28. What can we infer from the second paragraph?

A.The most expensive purchases occur online.

B.Online shopping was not popular in the 1990s.

C. Today the majority of the people tend to buy online.

D. Most online shoppers have bought big-ticket items.

29. What's the main idea of the third paragraph?

A. Why men tend to purchase online.

B. What kinds of purchases will be done by men.

C. Important causes for advanced shopping online.

D. Factors for women to buy expensive items online.

30. What does the underlined word “discrepancy” in paragraph 3 probably mean?

A.Similarity. B.Responsibility. C.Distinction. D.Sense.

31. What's Bateman's attitude towards online shopping?

A. Doubtful. B.Objective. C.Satisfied. D.Disappointed.

【语篇导读】 本文为说明文,美国国家公共广播电台/玛丽莎网上购物调查的结果显示一件价值 1000美元或以

上的产品,那么男性的网上购买者可能是女性的两倍。

28. B【解析】推理判断题。根据第二段…the Web’s early days in the 1990s, when people worried about giving out their

credit card information and whether products would even arrive… 可以知道当时人们对网购有种种顾虑, 可推知当时网

购不是那么流行。故选 B。

29. A【解析】细节理解题。根据文章第三段 Speed and convenience are two factors why many men eagerly make major

purchases online…和…Other factors may also explain…及…men have higher incomes. They also tend to be early adopters

when it comes to technology…可知该段主要讲述造成男人易于网上购物的原因。故选 A。

30. C【解析】词义推断题。由文章第一段“网上购物调查的结果显示一件价值 1000 美元或以上的产品,那么男性的

网上购买者可能是女性的两倍”和该词出处的句子下文…men have higher incomes. They also tend to be early adopters

when it comes to technology…可推知该句说男女的不同(distinction) 。故选 C。

31. B【解析】观点态度题。由文章最后一段“We know that 65 percent of their fashion shopping is done online,” 和

“That’s a phenomenal figure because that really defines them as being more digital creatures than physical in the shopping

sense.”可知其态度较为客观,故选 B。D



TAG标签阅读理解 高二