手机版
英语学习_英语试题_高中英语作文-爱英语吧

爱英语吧 > 阅读 > 完形填空 >  > 正文

高三完形填空You never know how far a kind act can go

时间:2019-08-09 17:51  作者:Edmond  来源:www.2abc8.com

You never know how far a kind act can go. You don’t know who it can ____21____, either. When Gloria Porter and Jeff Reick began ____22____,they had no idea how much it would ____23____ others to shower (大量给予) people with kindness.

89-year-old Gloria Porter was lying in hospital. She couldn’t leave her ward. So to ____24____ boredom, she would often stare outside her window to watch construction workers building the new front entrance to the hospital. She wasn’t expecting one of the ____25____ to wave to her. She couldn’t help but wave back at the kind ____26____. This was only the start of a special ____27____ between the two.

Jeff Reick knew Porter was ____28____,so he decided to send a kind ____29____ to her by finding some chalk and writing “Get Well” on one of the beams (梁) facing her ____30____. “I just thought that was ____31____,” Porter said. “So I should do something to ____32____ that.”

When Porter saw construction workers working high above the ground one cold, windy day, she grew ____33____. She wrote “Stay safe” on a piece of paper, which she then ____34____ on the window for the workers to see. “When I saw 4 Stay safe’ on a piece of paper, I ____35____ and said to my coworkers, ‘Did you see that?’” Reick said.

The hospital staff took photos of that and ____36____ them on social media. The simple acts of kindness ____37____ and many people were employed in similar acts, including one woman who delivered ____38____ pizza to the construction workers.

“I just try to lead by example and never expect so much ____39____,” Reick said. “If everybody ____40____ does things like that, the world will be a better place.”

21. A. disturb B. employ C. affect D. describe

22. A. communicating B. singing C. arguing D. explaining

23. A. require B. warn C. force D. encourage

24. A. make for B. put off C. figure out D. escape from

25. A. workers B. nurses C. doctors D. patients

26. A. job B. inspiration C. gesture D. favor

27. A. business B. connection C. difference D. trouble

28. A. lonely B. upset C. ill D. poor

29. A. 1etter B. message C. note D. warning

30. A. window B. entrance C. wall D. door

31. A. impolite B. necessary C. familiar D. precious

32. A. record B. return C. recover D. remember

33. A. puzzled B. worried C. thrilled D. annoyed

34. A. knocked B. installed C. placed D. drew

35. A. came down B. broke down C. showed up D. turned around

36. A. shared B. found C. mentioned D. deleted

37. A. happened B. succeeded C. spread D. formed

38. A. expensive B. free C. ordinary D. cheap

39. A. participation B. satisfaction C. solution D. introduction

40. A. merely B. apparently C. especially D. willingly

【答案】21. C    22. A    23. D    24. D    25. A    26. C    27. B    28. C    29. B    30. A    31. D    32. B    33. B    34. C    35. D    36. A    37. C    38. B    39. A    40. D


TAG标签高三 完形填空