手机版
英语学习_英语试题_高中英语作文-爱英语吧

爱英语吧 > 阅读 > 完形填空 >  > 正文

高三完形填空Several years ago my company experienced a slowdown

时间:2019-08-12 17:52  作者:Edmond  来源:www.2abc8.com

Several years ago, my company experienced a slowdown in business. We hoped that it was only ___16___. We had work enough for only four days of the week. So we decided that we would ___17___ from Monday through Thursday, and take Fridays to do ___18___ projects in our hometown.

One day, we went to a very old gentleman’s___19___ to do a total cleanup. When we arrived, an elderly woman ___20___ us at the door. We thought she was the wife, but it turned out she was the ___21___. She was 75, and her father 97! Soon, we began to ___22___ the house and the yard. It was ___23___ how much work a group could get done when everyone was working ___24___. That gentleman’s house went from dirt to a sparkling clean palace by the time we ___25___ .

The thing I most remember about that day, ___26___ , was not the great cleaning job that we did, but something ___27___. When we walked into the house, I noticed the wonderful drawings that ___28___ the walls. The daughter told us that her father had ___29___ them, and that he hadn’t ___30___art until he was 80 years old. I was ___31___ : these drawings were works of art that could have easily been hanging in a museum. At the time, I was in my early 30s and wanted to do something that would ___32___ my creative and artistic competence more than being president of a company would ___33___ . I had felt that it was too ___34___ to make a change at this “advanced” stage of my life. Boy! My ___35___ belief system got expanded that afternoon!

16. A. temporary B. easy C. proper D. impossible

17. A. rest B. play C. start D. work

18. A. research B. service C. design D. class

19. A. company B. house C. office D. room

20. A. showed B. helped C. invited D. greeted

21. A. colleague B. wife C. daughter D. partner

22. A. sell B. buy C. clean D. tour

23. A. amazing B. amusing C. boring D. tiring

24. A. individually B. together C. alone D. equally

25. A. finished B. washed C. started D. arrived

26. A. however B. therefore C. instead D. moreover

27. A. similar B. familiar C. different D. absurd

28. A. built B. faced C. made D. decorated

29. A. colored B. painted C. observed D. purchased

30. A. appealed to B. given up C. kept to D. taken up

31. A. disappointed B. embarrassed C. shocked D. satisfied

32. A. use B. lack C. add D. provide

33. A. continue B. allow C. fail D. process

34. A. difficult B. simple C. active D. strange

35. A. open B. social C. new D. limited

【答案】16. A    17. D    18. B    19. B    20. D    21. C    22. C    23. A    24. B    25. A    26. A    27. C    28. D    29. B    30. D    31. C    32. A    33. B    34. A    35. D


TAG标签高三 完形填空