手机版
英语学习_英语试题_高中英语作文-爱英语吧

爱英语吧 > 阅读 > 完形填空 >  > 正文

高三完形填空After getting paying-it-forward several times

时间:2019-09-11 11:23  作者:Edmond  来源:www.2abc8.com

After getting "paying-it-forward." several times, I always wish I could buy a coffee for a stranger too.

That particular morning, I  41    in my rearview mirror(后视镜)when I got to the drive-through window to pay. A  42    woman was driving a sports car behind. I could see her gold jewelry shining in the sunshine・"No way does she need me to buy her coffee!" I was quite 43       , but then that   44      shouted in my heart: “Pay for her coffee."

Are you kidding me? I was 45    on cash myself, and I was already feeling guilty for 46 cash on my own coffee. 47    , I told the cashier, "Please put the red sports cars 48    on my bill." As soon as I said it, I felt  49    .I knew I had followed my heart. I paid the server and drove to the parking lot.

50     , the sport car followed. The lady  51  and said, "I don't know why I am telling you this but I need you to know how much I 52      that coffee. " She started to 53      , "our business partner 54     us and left us in the cold. This could not have come at a worse time  55    we lost our son to cancer last month. I thought nobody 56     about us, and then you appeared. Thank you ever so much."

Now I was the one who was 57     tears. We chatted and she 58     me that I gave her much more than a cup of coffee that morning. Next time I am in the drive-through and feel the 59    to pay it forward-there will be no  60       . 

41. A. noticed  B. watched  C.recognized  D. glanced

42. A. crazy   B. well-dressed C. pale-looking  D. cautious

43. A. positive  B. passive  C. uncertain   D. ashamed

44. A. opinion  B.idea   C. voice    D. wish

45. A. loose   B. easy   C. soft    D. low

46. A. wasting  B. spending  C. giving   D. losing

47. A. However  B. Instead  C. Besides   D. Therefore

48. A. price   B. debt   C. order    D. budget

49. A. amused  B. regret   C. encouraged  D. relief

50. A. Unfortunately B. Immediately C. Unexpectedly  D. Obviously

51. A. came up  B. turned up  C.visited   D.moved

52. A. appreciate  B. expect  C. miss    D. dislike

53. A. argue   B. smile   C. complain   D. cry

54. A. helped  B. cheated  C. treated   D. defeated

55. A. once   B. before  C. as    D. though

56. A. talked   B. heard   C. cared    D. worried

57. A. sending back B. fighting back C. taking back  D. getting back

58. A. advised  B. convinced C. astonished  D. reminded

59. A. command  B. request  C. duty    D. urge

60. A. hesitation  B. debate  C. delay    D. tremble

答案 41.D 42.B 43.A 44.C 45.D 46.B 47.A 48.C 49.D 50.C 51.A 52.A 53.D 54.B 55.C 56.C 57.B 58.B 59.D 60.A


TAG标签高三 完形填空