手机版
英语学习_英语试题_高中英语作文-爱英语吧

爱英语吧 > 阅读 > 完形填空 >  > 正文

高三完形填空Letting me move into my university dormitory

时间:2019-10-18 10:05  作者:Edmond  来源:www.2abc8.com

     Letting me move into my university dormitory wasn't an easy decision for my parents. However, they knew if I wanted a good 41 , I’d have to live away from home. I’d always 42 living alone: the life of no rules and regulations and being independent. So I was 43 about this new stage in my life.

    44 ,during the first few months of living alone,I'd find myself crying every day. I'd call my mum every day. I 45 to fly back home as soon as I got any time off. That was the only thing I was 46 about. Coming from a big family, I was 47 to noises surrounding me. Therefore, the scary 48 at night was the worst. I couldn't even 49 without keeping the lights on.

    As time went by, I started enjoying the 50 that came with living alone. I could do things in my own time: eat whenever I want, wake up whenever I want. The space of loneliness was also then 51 by friends who became like family, so I 52 missing my family less.

    When it was time to say goodbye and go back home after my 53 I was bittersweet. I'd 54 my time alone, learning things which wouldn't have been 55 if I had never moved away from home. But I'd also missed my family too much.

    I'd learned a lot from this  56 . Living alone made me value 57 time even more. I realized that every second with them  58  though I might not get the freedom I had while living alone.

    I guess it's  59  for everybody, but for me, there is no warmth in a house  60  it's filled with loving members and people you love.

41.A.memory B.occupation  C.opportunity D.education

42.A.kept on B.dreamed of  C.insisted on D.put off

43.A.delighted B.worried  C.serious  D.cautious

44.A.Undoubtedly B.Unwillingly C.Unconditionally D.Unexpectedly

45.A.refused B.pretended      C.wanted      D.failed

46.A.concerned B.disappointed   C.certain     D.particular

47.A.deaf     B.cruel          C.accustomed  D.opposed

48.A.boredom B.silence        C.darkness    D.suffering

49.A.sleep B.talk           C.move        D.play

50.A.confidence B.safety         C.relief      D.freedom

51.A.set aside B.taken over     C.filled up   D.thrown away

52.A.started B.practised      C.resisted    D.preferred

53.A.recovery B.graduation     C.resignation D.promotion

54.A.hated     B.desired        C.regretted   D.enjoyed

55.A.useful  B.possible       C.reliable    D.worthwhile

56.A.adventure  B. arrangement   C.experience  D.challenge

57.A.family     B. study         C.work        D.growth

58.A.flew       B. counted       C.stayed      D.repeated

59.A.hard       B.common         C.meaningless D. different

60.A. when      B.since           C.unless      D.though

答案 41. D 42. B 43. A 44. D 45. C 46. A 47. C 48. B 49. A 50. D 51. C 52. A 53. B 54. D 55. B 56. C 57. A 58. B 59. D 60. C

TAG标签高三 完形填空